Musorujsag
Élő Eredmények

N’Golo Kanté nem jelent meg a Chelsea edzésén

N’Golo Kanté nem jelent meg a Chelsea edzésén

m4sport.hu/A Bola
A Chelsea francia középpályása, N’Golo Kanté jelezte a klubnak, hogy nem akar részt venni a csapat szerdai edzésén, mert fél a koronavírus-fertőzéstől.

A Daily Mail információi szerint Kanté is azok közé a Premier League játékosok közé tartozik, akik túl korainak tartják a visszatérést és fontosabbnak tartják az egészséget, emberi életet, mint a labdarúgást. Ezért – pár társához hasonlóan – nem ment el csapata edzésére.

Kedden, amikor elvégezték a játékosoknál a koronavírus-tesztet még társaival maradt, de a másnapi tréningen már nem akart részt venni.

A 29 éves francia esete talán annyiban más a többitől, hogy nem tagadta félelmét sem a járvánnyal szemben. A klubhoz közeli források szerint a középpályás kifejezetten ideges volt az elmúlt napokban a visszatérés miatt, ezt edzőjének, Frank Lampardnak is elmondta, aki megértette játékosa problémáját, és engedélyezte, hogy ne legyen az edzésen.

Borítókép: epa08184798 Chelsea's N'Golo Kante (top) vies for the ball witj Leicester City's Ricardo Pereira (bottom) during an English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, Britain, 01 February 2020. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

További tartalmak