Musorujsag
Élő Eredmények

Egyikük felesége buktatta le a kertipartizó Sevilla-játékosokat

Marca
Miközben az újrakezdés reményében szigorú protokollt írt elő a La Liga a játékosoknak, a Sevilla négy futballistája a társasági élere szavazott – és mindezt még közzé is tett az egyikük felesége.

Ever Banega neje posztolta – majd rövidesen törölte – azt a képet, amelyen mintegy tucatnyi főből álló társaság mosolyog az andalúziai nyárban, köztük Lucas Ocamposszal, Franco Vázquezzel, Luuk de Jonggal és Banegával.


Ez azért aggályos, mert a spanyol liga vezetői a szövetséggel karöltve megfogalmazott előírásaiban benne van, hogy a játékosoknak, akiket folyamatosan tesztelnek, ügyelniük kell a minél kevesebb találkozásra, ezzel növelve a bajnokság biztonságos újrakezdésének esélyét. A fertőzött személyeket a társaiktól elszigetelve karanténba küldik.

A csapatok a múlt héten maximum tízfős csoportokban újrakezdhették a közös edzéseket, de a közös helyiségeket továbbra sem használhatják.

A kormány szombati bejelentése szerint június 8-ától ismét rendezhetnek meccseket. A La Liga elnöke, Javier Tebas 11-i újrakezdésben bízik, tervei szerint épp a Sevilla városi rangadójával, a Betis elleni találkozóval térhetne vissza a futball Spanyolországba. A járvány miatt márciusban felfüggesztett szezonból még 11 fordulót kéne lejátszani. A tabellát a címvédő FC Barcelona vezeti, előnye két pont a Real Madriddal szemben.

További tartalmak