Musorujsag
Élő Eredmények

Messi marad Barcelonában

Messi marad Barcelonában

MTI
Lionel Messi a következő szezonban is az FC Barcelona labdarúgója marad, miután nem él a szerződésében foglalt távozási záradék lehetőségével.

Az ESPN amerikai csatorna értesülései alapján a 32 éves támadó ezen a nyáron biztosan nem hagyja el a katalán egyesületet. Messi szerződése 2021 nyarán jár le, amit a korábbi megállapodás értelmében idén nyáron egyoldalúan felmondhatott volna, ha távozási szándékát május végéig bejelenti.

A cikk kiemelte: Messi 13 éves korában igazolt Barcelonába, ahol a felnőtt csapattal eddig 34 trófeát gyűjtött be, miközben 627 gólt szerzett.

A Sport katalán sportlap internetes kiadása hozzátette: a hatszoros aranylabdás futballista környezetéből, valamint a klub részéről is megerősítették Messi maradását, azzal a kiegészítéssel, hogy a záradékot péntekig – a Bajnokok Ligája eredetileg május végére tervezett döntőjét követő munkahét utolsó napjáig – lett volna lehetősége felmondania.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Celta megvásárolná kölcsönjátékosát a Barcelonától
A spanyol élvonalbeli Celta Vigo hosszabb távon is meg akarja tartani Rafinhát, ezért kész 16 millió euróért kivásárolni szerződéséből a brazil labdarúgót, aki az FC Barcelona kölcsönjátékosaként szerepel a csapatnál.
Külföldi futball