Musorujsag
Élő Eredmények

Coutinho további két hónapot marad a Bayern Münchennél félpénzért

Coutinho további két hónapot marad a Bayern Münchennél félpénzért

m4sport.hu/Bild
Egyezségre jutott a Barcelona és a Bayern München Philippe Coutinho kölcsönszerződésével kapcsolatban, eszerint a brazil középpályás további két hónapot marad a bajoroknál.

A két klub közötti kölcsönszerződés kedden lejárt, de a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokságok jelentős része – beleértve a német Bundesligát – még tart a kiesett bő két hónap miatt.

Barcelona és a Bayern München az érintett versenykiírásokhoz igazítva döntötte el, meddig maradjon a német bajnoknál Coutinho. Ennek értelmében a müncheni klub számíthat a brazilra a Bajnokok Ligája végső szakaszában, amelyet Lisszabonban rendeznek augusztusban.

A német Bild információi szerint a bajor klub Coutinho mellett Perisic és Odriozola szerződését is sikeresen meghosszabbította, mindhárman elfogadták, hogy a kérdéses időszakban csak fizetésük 50 százalékát vegyék kézhez.

Borítókép: epa08071493 Bayern's Philippe Coutinho celebrates during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremern in Munich, Germany, 14 December 2019. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

További tartalmak