Musorujsag
Élő Eredmények

Aubameyang nyitott a hosszabbításra az Arsenallal

Aubameyang nyitott a hosszabbításra az Arsenallal

m4sport.hu/A Bola
Szerdán az Arsenal magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Norwich felett a Premier League 32. fordulójában, az Ágyúsok gaboni csatára, Pierre Emeric Aubameyang két góllal vette ki részét a diadalból.

Ezzel a duplával Aubameyang az Arsenal történetében a leggyorsabban érte el az 50 gólos határt a Premier League-ben. A Norwich elleni bajnoki után érthetően elégedetten nyilatkozott, azt is megszellőztette, hogy szívesen maradna az Ágyúsoknál.

„Meglátjuk, mi fog történni. Leülök beszélni a klubbal, utána kiderül, mi lesz. Most a mérkőzésekre koncentrálok, amelyek még előttünk állnak a szezonban. Nagyon boldog vagyok. Jó teljesítményt nyújtottam, és mindig örömmel tölt el, ha gólokkal segíthetem győzelemhez a csapatot” – mondta a meccs után a gaboni támadó, akinek 2021. június 30-ig él a szerződése a londoni csapattal.

Borítókép: Valencia, 2019. május 9. Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Valencia ellen a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a valenciai Mestalla stadionban 2019. május 9-én. MTI/EPA/EFE/Kai Försterling

További tartalmak