Musorujsag
Élő Eredmények

Dugarry Griezmannról: Miért tart egy kölyöktől, aki 150 centis és félig autista?

Dugarry Griezmannról: Miért tart egy kölyöktől, aki 150 centis és félig autista?

m4sport.hu/Marca
A 48 éves Christophe Dugarry 1997-ben alig félévet töltött el a Barcelonában, ennek ellenére időről időre eljön egy-egy pikáns, olykor kifejezetten kellemetlen véleménnyel a katalán klubbal kapcsolatban.

Most éppen honfitársa, Antoine Griezmann védelmére kelt, aki sokat panaszkodik, hogy nem kap elég lehetőséget a Barcelona edzőjétől, és az is zavarja, hogy Lionel Messi árnyékában nem tud kiteljesedni. Persze a világ- és Európa-bajnok Dugarry véleményével magát a francia támadót sem kímélte túlzottan, a Barca argentin csillagába kegyetlenül beleszállt.

Úgy gondolja, Griezmannak ideje lenni férfivá válni és keményen az asztalra csapni az öltözőben.

„Miért tart egy kölyöktől, aki 150 centis és félig autista? Az egyetlen, amit tennie kell, hogy a megfelelő időben tökös legyen. Már egy éve jön azzal, hogy problémái vannak Messivel. Akkor inkább menjen oda hozzá és olvasson be szemtől szembe” – mondta Dugarry az RMC Sportnak.

Ugyanakkor Messivel szemben is megértő a maga módján:

„Tagadhatatlan, hogy Messi több labdát passzolhatna neki, ugyanakkor meg tudom érteni. Griezmann elveszti a labdát és úgy játszik, mintha összezsugorodtak volna a lábai” – zárta a szókimondó francia.

Nem az a kíméletes típus.

Borítókép: EPA/ALEJANDRO GARCIA

További tartalmak