Musorujsag
Élő Eredmények

Eric Dier: Hogy az öltöző nincs Mourinhóval? Ez őrültség

Eric Dier: Hogy az öltöző nincs Mourinhóval? Ez őrültség

m4sport.hu/BeIn Sport
Eric Dier, a Tottenham Hotspur védekező középpályása kategorikusan cáfolja, hogy a csapat játékosai edzőjük, José Mourinho ellen fordultak volna. A járvány utáni visszatérés óta a londoni csapat egy-egy győzelmet, döntetlent és vereséget mutathat fel, a tabellán mindössze a 10. helyet foglalja el, egyre valószínűtlenebb, hogy elcsíphet egy helyet, amelyik európai kupaindulásra jogosíthatja azok után, hogy tavaly még BL-döntőt játszott a csapat.

„El kell fogadnunk azt, amit egy ilyen életrajzzal bíró edző felhívja a figyelmet a hibákra, meg kell őt hallgatnunk. Amikor kritizál minket, azt is el kell fogadnunk” – mondta a BeIn Sportnak adott nyilatkozatában Eric Dier, a Tottenham angol válogatott középpályása, aki teljes mértékben kiáll portugál edzője mellett.

„Hogy az öltöző már nincs vele? Ez tökéletes lenyomata annak a világnak, amelyben jelenleg élünk. Egyszerűen őrültség. Nagyon nehéz körülmények között találjuk magunkat: edzőváltás, sérülések, a vírus. Abban reménykedünk, hogy mindez még egységesebbé tesz minket. Az igazat megvallva, ezek a hangok röhejesek. Ő jól tudja, hogy kell belőlünk kihozni a legjobbat azzal, ahogyan hozzánk szól. Mindent hajlandó vagyok megtenni azért, hogy sikert érjek el vele. Ezért akarok mindig nyerni, és őérte is nyerni. Mourinho szerelmese ennek a játéknak, a diadaloknak, rengeteg energiája van, és mindig többet és többet akar. Nagyon szeretek vele dolgozni” – állította Dier.

„Ami az öltözőben történik, az ott is marad. Számomra ez egy aranyszabály. Volt egy őszinte beszélgetés a csapattal, egy párbeszéd, nem pedig monológ. A játékosoknak is megvolt a lehetősége, hogy beszéljenek a nehézségekről, érzéseikről a saját szempontjukból közelítve. Ez egy közös elemzés volt” – mondta Mourinho.

A Tottenham hétfőn este az Evertonnal játszik a Premier League-ben.

Borítókép: Eric Dier és José Mourinho (Forrás: Football FanCast)

További tartalmak