×

Sarri: Azt mondják, mindenkivel vitatkozom, de csak Higuaínnal teszem

Maurizio Sarri, a Juventus vezetőedzője reagált a pletykákra, hogy a keret több tagjával is nézeteltérése van, köztük a csapat legnagyobb sztárjával, Cristiano Ronaldóval.

Gonzalo Higuaín és Maurizio Sarri (Forrás: gonfialarete.com)
„Az utóbbi időben azt mondják, mindenkivel vitatkozom, de csak Higuaínnal szoktam. Azt gondolom, ez is csak azért van, mert neki még szüksége van egy pár napra, hogy összeszedje magát, sok múlik a mentális állapotán. Vannak napok, amikor konfrontálódnom kell, máskor meg sok-sok szeretetre van szüksége ahhoz, hogy a maximumot nyújtsa” – reagált a pletykákra Sarri.

Kedd este nehéz mérkőzés vár a Juventusra, hiszen az újrakezdés óta három győzelmet és egy döntetlent játszó Milan otthonába látogat a címvédő. A két csapat találkozott az Olasz Kupa elődöntőjében is, a júniusi visszavágó 0–0-s döntetlennel végződött Torinóban, a Juventus idegenben szerzett több góllal jutott tovább, februárban 1–1-et játszottak Milánóban.

„Egy olyan csapat vár ránk, amely nagy nehézségeket okozhat nekünk, ráadásul jó formában van. Nehéz meccs lesz, de a bajnokság ezen szakaszában nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy hibázzunk” – mondta a milánói mérkőzésről Sarri.

Nyolc fordulóval a Serie A befejezése előtt a Juventus hétpontos előnnyel áll a tabella élén a római Laziót megelőzve.