Musorujsag
Élő Eredmények

A Milan megtette első ajánlatát Szoboszlaiért

A Milan megtette első ajánlatát Szoboszlaiért

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A La Gazzetta dello Sport újságírója, az átigazolási ügyekben jól értesült Nicolo Schira Twitter oldalán számolt be róla, hogy az olasz élvonalban szereplő AC Milan megtette első ajánlatát Szoboszlai Dominikért.

Már egy ideje tudni lehet, hogy a lombard klub és a Red Bull-csoporttól várhatóan oda érkező új szakmai vezető, Ralf Rangnick (vezetőedző és sportigazgató is lenne egyben) egyik legfőbb célpontja a 19 éves magyar válogatott középpályás, aki elképesztő szezont futott az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburgnál: Szoboszlai a szezonban 12-szer volt eredményes és 18 asszisztot jegyzett, de a koronavírus-járvány miatti szünet után lendült igazán topformába, 11 tétmeccsen 8 gólt szerzett és 11-et előkészített, teljesítményével pedig kiérdemelte, hogy az osztrák Bundesligában a szezon legjobbjának választották, valamint a Salzburg Instagram-szavazásán is az első helyen végzett.


„Folytatódtak a tárgyalások az AC Milan és Szoboszlai Dominik képviselői között. A magyar tehetség Ralf Ragnick első számú célpontja, a szakember pedig már a projektjét is ismertette a játékossal és annak családjával. A Milan első ajánlata egy ötéves szerződés, melynek keretein belül Szoboszlai évi 1,5 millió eurót plusz bónuszokat kapna a klubtól” – olvasható Schira bejegyzésében.

További tartalmak