Musorujsag
Élő Eredmények

Elsőre úgy tűnt, Haalandot kidobták egy szórakozóhelyről, a klub most tiszta vizet öntött a pohárba

Elsőre úgy tűnt, Haalandot kidobták egy szórakozóhelyről, a klub most tiszta vizet öntött a pohárba

m4sport.hu
A Dortmund tehetsége, Erling Haaland hazájában, Norvégiában piheni ki a szezon fáradalmait, ám a hírnév nem minden, ugyanis egy vasárnap este közzé tett Twitter-videón elsőre úgy tűnt, kipenderítették egy stavangeri éjszakai klubból. A szórakozóhely egyik alkalmazottja azonban elárulta, mi állt az ügy hátterében.

A 19 éves csatár – aki a mostani idényben 40 tétmeccsen 44 gólt szerzett és 10 asszisztot is kiosztott – a barátaival a Beverly Hills Fun Pubban mulatott, ám népszerűsége miatt túl nagy tömeg gyűlt a labdarúgó köré, ami meghaladta a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozás, mint például a távolságtartás határait – írja a norvég TV2 portál.

„Nem volt semmi dráma. Asztalt foglaltunk Erlingnek és a barátainak, ám vannak a koronavírus miatt olyan rendelkezések, melyeket be kell tartanunk. Egyszerűen túl sok ember gyűlt az asztaluk köré” – mondta Oyvind Sörensen, a klub dolgozója, aki Haaland és családjának egyik barátja.

„Minden alkalommal, mikor felállt, az emberek énekelni kezdtek és a legtöbben a közelébe akartak férkőzni. Ezután megkérték, legyen szíves az asztalnál maradni, hogy ne okozzon további felbolydulást, de a biztonsági őr úgy érezte, Haaland nem tett eleget a felszólításnak, ezért megkérték, hogy hagyja el a szórakozóhelyet.”

Igen ám, de a közösségi médiában futótűzként elterjedt videofelvételen úgy tűnt, mintha a játékos és az őr között feszültség lenne, hiszen utóbbi kifelé taszigálta Haalandot a klubból.

„Félreértés történt, az eset a felvételek alapján rosszabbnak tűnt, mint amilyen valójában volt. Utána beszéltünk Erlinggel és nincs harag.”

Annál is inkább, mert a dolgozó elmondása szerint Haaland később visszatérhetett a szórakozóhelyre, ahol a szemtanúk szerint is minden rendben volt, kiváló hangulatban telt az este.

További tartalmak