Musorujsag
Élő Eredmények

Az Atlético Madrid kész ajánlatot tenni James Rodríguezért

Az Atlético Madrid kész ajánlatot tenni James Rodríguezért

m4sport.hu/A Bola
Diego Simeone, az Atlético Madrid argentin vezetőedzője szívesen látná csapatában a városi rivális Real Madrid kolumbiai támadóját, James Rodríguezt.

Az elmúlt nyáron abban a reményben tért vissza a Real Madridhoz a Bayern Münchenben eltöltött kölcsönjátéka után James Rodríguez, hogy Zinedine Zidane több játéklehetőséget ad neki. Végül mindössze 14 mérkőzésen lépett pályára, egyetlen gólt szerzett, bebizonyosodott, hogy a francia mester nem tervez komoly szerepet adni neki, a klub nyitott arra, hogy eladja.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a középpályás chilei barátja, az ősi rivális Barcelonában játszó Arturo Vidal azt javasolta neki, keressen magának egy olyan csapatot, ahol többet léphet pályára, és megmutathatja, mire képes.

Spanyolországban az El Golazo de Gol című sportműsorban arról számoltak be, hogy James iránt komoly érdeklődést mutat a Diego Simeone által dirigált Atlético Madrid, aminek a 29 éves kolumbiai is örülne, mert szívesen maradna a hispán fővárosban.

Úgy tudni, hogy a Matracosok már a szerződés előkészítésén dolgoznak, a támadóért 10-15 millió euró körüli összeget fizetnének a Realnak.

Borítókép: Zinedine Zidane (jobbra) nem adott sok lehetőséget a szezon folyamán James Rodrigueznek. (EPA/Juan Herrero)

További tartalmak