Musorujsag
Élő Eredmények

Neymar: A legjobb időszakomat élem Párizsban

Neymar: A legjobb időszakomat élem Párizsban

m4sport.hu
Már három éve, hogy a brazil Neymar elhagyta a Barcelonát 222 millió euróért és aláírt a Paris Saint-Germainnek. Azóta 85 mérkőzésen lépett pályára a párizsi csapat mezében, 74 gólt szerzett. Most a BL-győzelem gondolata foglalkoztatja.

„Rengeteget tanultam ebben a három évben. Sok örömteli pillanatot éltem itt át, ahogyan voltak nehezebb időszakok, leginkább a sérüléseim miatt. A csapattársaim segítségével sikerült túllendülnöm ezeken a nehézségeken, hogy aztán csak arra koncentrálhassak, ami mindenki számára fontos” – nyilatkozta saját honlapjának a PSG brazil csillaga.

A 28 éves támadó a mai napig minden mérkőzésen érzi a nyomást, amely ránehezedik, de ez csak további erőt ad neki ahhoz, hogy csak jobb és jobb legyen.

„Hiszem, hogy jelenleg a legjobb időszakomat élem Párizsban. Egy nagy család a miénk, amely a legnagyobb cél felé közelít, amely előttünk áll. Szeretnénk megpecsételni ezt a szezont a Bajnokok Ligájával. Harcolni fogunk érte, ilyen közel még sosem álltunk hozzá” – mondta Neymar.

Ebben a szezonban a PSG eddig mindent behúzott hazai környezetben. A szuperliga után a bajnokságot, a Francia Kupát és a Ligakupát is sikerült begyűjteni. Az év igazi megkoronázását a BL-győzelem jelentené Neymar és csapattársai számára

Borítókép: Neymar (EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON)

További tartalmak