×

Agnelli: Meggyőződésem, hogy Ronaldo marad

Az elmúlt héten a France Football megszellőztette, hogy Cristiano Ronaldo szívesen folytatná pályafutását a Paris Saint-Germainben, Neymar és Kylian Mbappé mellett, de Andrea Agnelli, a Juventus elnöke erre úgy reagált, hogy csupán spekuláció, amivel meg akarták zavarni a portugált.

ITALY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE Cristiano Ronaldo (EPA/ALESSANDRO DI MARCO)
„Teljes mértékben meg vagyok arról győződve, hogy ő (Cristiano Ronaldo) marad nálunk. Azt gondolom, hogy valami olyan dologra hivatkoztak, amelyet hónapokkal ezelőtt nyilatkozott, és most elővették, mielőtt pont egy francia csapattal (Lyon) játszottunk. Garantálom, hogy Ronaldo marad a Juventus egyik oszlopos tagja” – mondta a Sky Sports Italiának Agnelli.

A Lyonnal szemben végül kiesett a Juventus a Bajnokok Ligájából, a klub elnöke arról beszélt, hogy bizonyos dolgokat újra kell értékelni a csapatnál. Az biztos, hogy a vezetőedzőtől már elbúcsúzott.

„A Bajnokok Ligája mindenkori célunk kell, hogy legyen. Kiábrándító ez a számunkra, a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt. Ahogyan már többször is megfogalmaztam az elmúlt évek folyamán, a Bajnokok Ligájának álomból valós céllá kell emelkednie a számunkra. A következő napokban értékelünk, aztán eldöntjük, hogy megyünk neki a következő szezonnak.