Musorujsag
Élő Eredmények

Balhé Barcelonában: nem engedték be Arthurt a Camp Nouba meccset nézni

Balhé Barcelonában: nem engedték be Arthurt a Camp Nouba meccset nézni

m4sport.hu/Record
A brazil Arthur 2020. szeptember elsejétől a Juventus játékosa lesz, de már nem képezi a katalán csapat keretét.

Szombaton a brazil középpályás szeretett volna bemenni a Camp Nouba, hogy megnézhesse a Barcelona mérkőzését a Napolival a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de nem engedték be a stadionba.

A katalán lapok úgy tudják, hogy a 23 éves Arthur másfél órával a kezdősípszó előtt ment a klub stadionjához,a kapunál, ahol a csapat tagjai és a stáb szokott bemenni, azzal szembesült, hogy egy vezetőségi döntés alapján nem léphet be. Mindez azzal is magyarázható, hogy a középpályás korábban azt mondta, hogy nem akar visszatérni a csapathoz, függetlenül attól, hogy még lennének feladatai.

A játékos azzal próbált érvelni, hogy elvégezte a koronavírus tesztet, de azzal hárították el próbálkozását, hogy a neve nincs a listán, amelyet a klub vezetősége készített azokról a személyekről, akik jogosultak a mérkőzés megnézésére az ikonikus stadionban.

Borítókép: epa07332481 FC Barcelona's midfielder Arthur Melo (L) vies for the ball with Sevilla's forward Andre Silva during the Spanish King's Cup quarter final second leg match between FC Barcelona and Sevilla FC at Camp Nou stadium in Seville, Andalusia, Spain, 30 January 2019. EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak