Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo kritikus hangvétellel búcsúzott a szezontól

Cristiano Ronaldo kritikus hangvétellel búcsúzott a szezontól

m4sport.hu/Marca
Cristiano Ronaldo elbúcsúzott a szezontól Instagram-oldalán, miután pénteken a Juventus kiesett a Bajnokok Ligájából a francia Lyonnal szemben. Üzenetében némileg kritikus hangnemet üt meg a Juventusszal szemben, jövőjét illetően pedig kicsit kétértelműen fogalmaz.

Andrea Agnelli, a Juventus elnöke szombaton arról beszélt, hogy a portugál csillag bizonyosan marad a torinói klubnál, de Ronaldo azt írja, hogy ebben a rövid pihenőben el kell gondolkodni, és a legjobb döntést meghozni a jövővel kapcsolatban.

„A 2019/20-as szezon véget ért a számunkra. Jóval később, mint ahogyan azt megszokhattuk, de előbb, mint azt reméltük. Most az elmélkedés ideje jött el, amikor elemezzük a hullámhegyeket és völgyeket, mert csak úgy lehetünk jobbak, ha kellő kritikai érzékkel gondolkozunk. Egy olyan nagy klubnak, mint a Juventusnak úgy kellene gondolkoznia, mint a világ legjobbjának. Úgy dolgoznia, mint a világ legjobbjának ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról, hogy a világ legjobb klubjai közé tartozunk. Az, hogy újra megnyertük a Serie A-t egy ennyire nehéz év után, büszkeséggel tölthet el minket. A magam részéről 37 gólt szereztem a Juventusban, tizenegyet a portugál válogatottban. Ez segít abban, hogy megújult ambícióval nézhessek a jövőbe, segít, hogy évről évre jobban tegyem a dolgom. A szurkolók viszont többet várnak el, többet tőlünk. Ennek pedig meg kell felelni, olyan szintre kell érni, hogy a magasabb elvárásokkal megbirkózzunk.
Ez a rövid nyári pihenő megadja nekünk a lehetőséget, hogy a legjobb döntéseket hozzuk meg a jövőre nézve és még erősebben térjünk vissza, elkötelezettebben, mint valaha.
Hamarosan találkozunk!”

Borítókép: Gigi Buffon és Cristiano Ronaldo (EPA/ALESSANDRO DI MARCO)

További tartalmak