Musorujsag
Élő Eredmények

Pozitív lett egy Barcelona-futballista koronavírus-tesztje

m4sport.hu
Pozitívnak bizonyult az előszezonra készülő Barcelona-játékosok egyikének koronavírus-tesztje – közölte a katalán klub.

A gránátvörös-kékek honlapjának tájékoztatása szerint kedden délután kilenc játékosnál végeztek el PCR-vizsgálatot, amely az aktuális fertőzöttséget hivatott kimutatni. Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Alená, Rafinha, Miranda és Oriol Busquets nem tagja a BL-keretnek, ők a héten kezdték meg a felkészülést a következő szezonra, egyikük tesztje lett pozitív. A közlemény hozzáteszi, hogy a meg nem nevezett futballista tünetmentes, jó egészségi állapotban van, de házi karanténba vonult.


FRISS: A klub hivatalosan közölte, hogy az elmúlt idényt a Schalke kölcsönjátékosaként töltő Jean-Clair Todibo fertőződött meg.


Az egyesület értesítette a hatóságokat a pozitív teszteredményről, és megkezdte az érintett labdarúgóval kapcsolatba került alkalmazottak tesztelését.

A Barcelona közleménye hangsúlyozza, hogy a pozitív tesztet produkáló játékos nem került kapcsolatba senkivel a lisszaboni BL-nyolcasdöntőre utazó keret tagjai közül.

A Barcelona pénteken a Bayern Münchennel találkozik a negyeddöntőben, a 21 órakor kezdődő meccset az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak