Musorujsag
Élő Eredmények

Rooney: Bruno Fernandes vagy de Bruyne oldalán Messi újra Aranylabdás lehetne

Rooney: Bruno Fernandes vagy de Bruyne oldalán Messi újra Aranylabdás lehetne

m4sport.hu/Talksport
A korábbi Manchester United-csillagnak, Wayne Rooneynak meggyőződése, hogy Messi jól döntött, hogy elhagyja a Barcelonát, pályafutásának pedig az tenne a legjobbat, ha a Premier League-ben folytatná.

Az olasz Inter mellett jelenleg a Manchester City tűnik a legesélyesebbnek, hogy megszerezheti a Barcelonával hadban álló argentin zsenit, Lionel Messit, de arról is szólnak hírek, hogy a városi rivális United is figyelemmel kíséri a barcelonai történéseket.

A 120-szoros angol válogatott támadó, aki jelenleg a Derby County labdarúgója úgy gondolja, hogy Messi még mindig képes lenne megnyerni az Aranylabdát, amennyiben jól választana csapatot és olyan csapattársai lennének, akik segítik ebben. Például a portugál Bruno Fernandes (az MU-ban) vagy a belga Kevin de Bruyne (a Cityben).

„Tudom, hogy Messi öregszik, de még így is olyan labdarúgó, amilyenhez hasonlót soha nem láttam. Mindent tud. Gólszerzési lehetőségeket teremt, gólokat lő, játékszervező… Mindenidők legjobbja. Ő és Cristiano Ronaldo más szintre emelték a labdarúgást. Szerintem soha többet nem fogunk ilyet átélni. Mindenképpen a Premier League-et kell választania. Ha olyan játékosokkal lenne körbevéve, mint Bruno Fernandes vagy Kevin de Bruyne, akár megnyerhetné a hetedik Aranylabdát. Az nem mindennapi tett lenne”
– mondta a Talksportnak Rooney.

Borítókép: epa08625644 (FILE) - Lionel Messi of Barcelona reacts at the end of the UEFA Champions League quarter final match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 14 August 2020, re-issued 25 August 2020. Messi has sent a certified letter to the club communicating his intentions to leave the club on 25 August. EPA/Rafael Marchante / POOL / POOL

További tartalmak