Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: Luis Suárez a Juventusban folytathatja

Sajtóhír: Luis Suárez a Juventusban folytathatja

m4sport.hu/Gazzetta dello Sport
Lionel Messi jövője mellett a másik slágertéma a Barcelonával kapcsolatban, hogy hol folytathatja a katalánok uruguayi csatára, Luis Suárez, akivel telefonon közölte az új edző, Ronald Koeman, hogy nem számít rá a továbbiakban.

Az olasz Gazzetta dello Sport kedden arról számolt be, hogy már másodszor találkozott Suárez képviselője a Juventus illetékeseivel, akik már konkrét számokról is beszéltek. Arról is írt a mérvadó sportnapilap, hogy maga a 33 éves játékos is kapcsolatba lépett Pavel Nedveddel, a torinói klub alelnökével.

Az információk szerint az uruguayi csatár nettó 10 millió eurót keresne az olasz bajnoknál, ugyanannyit, mint a Barcelonában.

Miután távozik a klubtól az argentin Gonzalo Higuaín, a Juventus mindenképpen szeretne a támadósorba egy rutinos csatárt. A klub első számú kiszemeltje a bosnyák Edin Dzeko volt, de a 34 éves játékos csapatával, az olasz AS Romával megakadtak a tárgyalások, így került előtérbe Suárez leigazolása.

A Juve és új edzője, Andrea Pirlo számára kifejezetten jó időpontban merült fel az uruguayi neve a piacon. A játékos azt szeretné, hogy a Barcelonával a lehető leggyorsabban lezárja függő ügyeit, hogy azután aláírhassa szerződését a torinói klubbal.

Borítókép: Luis Suarez az utolsó Barca-mezben lejátszott mérkőzésén a Bayern München elleni 8-2-re elveszített BL-negyeddöntőn 2020. augusztus 14-én ( Fotó: MTI/AP pool/Manu Fernández)

További tartalmak