Musorujsag
Élő Eredmények

Márton Gábor: Megérdemeltük a győzelmet és a továbbjutást

Márton Gábor: Megérdemeltük a győzelmet és a továbbjutást

molfehervarfc.hu
A MOL Fehérvár küzdelmes mérkőzésen jutott tovább csütörtökön az Európa-ligában. A magyar bajnoki ezüstérmes együttes vezetőedzője, Márton Gábor szerint teljesen megérdemelten nyertek a máltai Hibernians ellen.

A nagy fölényben játszó magyar csapat hiába dolgozott ki helyzeteket, egészen a második félidő közepééig nem sikerült a hazaiak kapujába találni. A 61. percben aztán egy szögletet követően Nikolov megszerezte a mérkőzés egyetlen, továbbjutást jelentő találatát.

„Az első félidőben rendkívül jól játszott a csapat, megfelelő tempót diktáltunk, látványos helyzeteket dolgoztunk ki, azonban nem sikerült a gólszerzésidézi a fehérváriak honlapja a nyáron kinevezett vezetőedzőt. – A második félidőben megszereztük a vezetést, majd kissé kapkodóssá vált a játékunk. A mérkőzés vége nem nézett ki jól, megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, ehelyett a végén izgulnunk kellett. Nincs könnyű mérkőzés az Európa-ligában, láttunk már példát meglepetésre. Gratulálok a srácoknak, teljesen megérdemelt a győzelmünk és a továbbjutásunk is.”

A Hibernians trénere, Stefano Sanderra szerint is megérdemelten nyerte meg a meccset a Fehérvár, azonban a bekapott gól után csapatának is megvoltak az esélyei a gólszerzése és az egyenlítésre.

A Fehérvár a harmadik selejtezőkörben a francia Reims csapatával játszik, amely a csütörtöki játéknapon 1-0-s győzelmet aratott a svájci Servette ellen. A találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti szeptember 24-én, 18:00-tól.

További tartalmak