Musorujsag
Élő Eredmények

A portugál kapitány nem érti, Cristiano Ronaldo hogyan kaphatta el a vírust

mti
A portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos nem érti, Cristiano Ronaldo hogyan fertőződhetett meg a koronavírussal.
Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Mario Cruz)

A Juventus 35 éves sztárjáról kedden derült ki, hogy elkapta a betegséget, s ugyan jól van, nincsenek tünetei, kikerült a szerdai, svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő csapat keretéből.

A szakember szerint a játékos biztosan nem a portugáliai edzőtáborban fertőződött meg. „Hétfő óta itt teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól. Csak a játékosok és a stábtagok jöttek be, senki más. Maga Ronaldo sem érti, hogyan történhetett ez” – közölte Santos, hozzátéve, hogy minden biztonsági előírást szigorúan betartanak.

A keret többi labdarúgójának egytől egyig negatív lett a koronavírustesztje.

Ronaldo – akit elkülönítettek társaitól – múlt szerdán a spanyolok, vasárnap a világbajnok franciák ellen szerepelt. A Juventus szombaton a Crotone otthonában lép pályára a Serie A-ban, majd jövő kedden a Dinamo Kijev stadionjában játszik a Bajnokok Ligájában; Ronaldo játéka mindkét meccsen kérdéses, sőt, az is nehezen elképzelhető, hogy pályára lépjen a két hét múlva esedékes Juventus-Barcelona Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, így valószínűleg a Puskás Arénában, a Ferencváros ellen térhet vissza a BL-be.

További tartalmak