×

A Barcelona korábbi edzője a Palmeiras kispadján köthet ki

A spanyol Barcelona augusztusban, a Bayern München ellen 8-2-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntő után köszönte meg a vezetőedző Quique Setién munkáját, aki azóta nem vállalt más megbízatást. A Marca információi szerint hamarosan újra munkába állhat.

Quique Setien, a Barcelona új vezetőedzője Barcelona, 2020. január 14. Quique Setien, a spanyol első osztályú labdarúgócsapat, az FC Barcelona új vezetőedzője, miután hivatalos bemutatták a barcelonai Camp Nou Stadionban 2020. január 14-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro García
Rosszul megy a brazil bajnokságban a Palmeirasnak. Utolsó négy mérkőzését elvesztette, ezért a nyolcadik helyig csúszott vissza a tabellán.

A Sao Paulo-i csapat vezetőség ezért úgy döntött, hogy nem dolgozik tovább a vezetőedzővel, Vanderlei Luxemburgóval. A spanyol Marca információi szerint a Barcelona korábbi edzője, Quique Setién az első számú jelöltje a klubvezetésnek a kispadra.

A 62 éves spanyol szakember utoljára augusztus 14-én ülhetett kispadon, akkor a Barcelonát irányította, amely katasztrofális, 8-2-s vereséget szenvedett el a Bayern München ellen.

A katalán csapatot 25 mérkőzésen irányította, ezeken 16 győzelem mellett 5 vereséget szenvedett el.