Musorujsag
Élő Eredmények

Calderón: Ronaldo érthetetlen eladása óta nincs, ki gólt szerezzen

Calderón: Ronaldo érthetetlen eladása óta nincs, ki gólt szerezzen

m4sport.hu/A Bola
Pár napon belül két nagy pofont szenvedett el a Real Madrid. Először a La Ligában az újonc Cádiztól kapott ki, majd a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán hazai pályán kapott ki 3-2-ra az ukrán Sahtar Donyecktől. Ramón Calderón, a klub korábbi elnöke éles kritikát fogalmazott meg az eredmények láttán.

„Nem érzem úgy, hogy Zidane lenne emiatt a hibás, ő csak abból főz, amije van. Cristiano Ronaldo érthetetlen eladása óta nincs, aki gólt szerezne. Ráadásul jól tudták, hogy erősítésekre van szükség, nem csak a támadósorban, de más pozíciókban is. A szomorú valóság az, hogy a kassza üres és marad a bizonytalanság. A Real Madrid az egyetlen nagy klub Európában, amely egyetlen játékost sem igazolt, ennek pedig megfizeti az árát. Az, ami a Cádiz és a Satar ellen történt, rossz érzésekkel tölt el minket, de optimistának kell maradni. Ez a csapat már átélt nehéz időszakokat, de képes volt felállni” – mondta a Real Madrid exelnöke egy madridi rendezvényen.

Borítókép: Cristiano Ronaldo végzi el a továbbjutást jelentő büntetőt a Real Madrid-Juventus BL-negyeddöntőben (Fotó: MTI/AP/Paul White)

További tartalmak