×

A Barca legyőzése alatt nem mindenki volt elégedett a Realnál

Mialatt a Real Madrid idegenben 3-1-re legyőzte a Barcelonát, a be sem cserélt középpályása, Isco arra panaszkodott, hogy mennyi játékehetőséget kap az utóbbi időben.

„Ha le kell cserélni, akkor azt az ötvenedik vagy a hatvanadik percben teszi, ha nem már a félidőben. De ha be kell állítania, akkor csak a nyolcvanadikban” – olvasták le az As újságírói a Real cseréit pásztázó kameráról a szombati rangadón.

Marcelo, Modric és a többi hallgatóság nem kommentálta Isco tézisét.

Ami a panasz mögötti tényeket illeti, ebben a bajnokságban ugyanúgy egyszer küldte pályára Zinedine Zidane a szünetben, ahogyan egyszer is cserélte le akkor. További egy alkalommal volt kezdő, akkor szűk órát kapott, és egyszer csere, akkor pedig a 89. perc utáni játékidőt.

Ha nagyobb távlatban  nézzük, és a vírus miatti leállást követő meccseket vesszük, sérüléséből felépülve valóban megerősítést nyernek megfigyelései. Csupán az előző szezon zárófordulójában futballozhatott végig, előtte háromszor kezdett, minduntalan 64 perc után adta át valakinek a helyét, míg háromszor friss erőként érkezett, a hajrára.

Ennek ellenére csak elvétve fordul elő Iscóval az, ami a Camp Nouban, hogy az adott találkozón elejétől a végéig hagyja Zidane elmélkedni.