×

Rami: Mbappé már aláírt a Real Madridnak

A 36-szoros francia válogatott védőnek, Adil Raminak meggyőződése, hogy honfitársa, a Paris Saint-Germainben futballozó világbajnok Kylian Mbappé már megegyezett a Real Madriddal.

FRANCE SOCCER LIGUE 1 epa08260098 Paris Saint-Germain's Kylian Mbappe celebrates after scoring the 4-0 lead during the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Dijon FCO at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 29 February 2020. EPA/YOAN VALAT
A pályafutása végéhez közeledő Rami jelenleg a portugál Boavista labdarúgója, bár hazája válogatottjától már távol került, azért folyamatosan figyeli, mi történik a legjobb francia játékosokkal. A 34 éves hátvéd biztosra veszi, hogy azért akadtak meg Mbappé tárgyalásai a szerződéshosszabbításról a PSG-vel, mert a fiatal támadó elkötelezte magát a Real Madrid mellett.

„Mbappé már aláírt a Real Madridnak. Semmi kétségem efelől, mert a tárgyalások a szerződéshosszabbításról teljesen megrekedtek. (Mbappé) még beszélni sem hajlandó erről, egyszerűen azért, mert már nem is érdekli a dolog” – érvelt Rami.

Mbappé 2017-ben írt alá a PSG-nek, de az első évében maradt korábbi csapatánál, a Monacónál. A szerződése 2022-ig érvényes a párizsi klubbal, amelyben eddig 130 mérkőzést játszott, ezeken 96-szor talált az ellenfelek kapujába.

A Real Madrid már évek óta szeretné megszerezni a tehetséges franciát, mert Zinedine Zidane-nak Cristiano Ronaldo távozása óta nagy problémái vannak a támadósorával, de eddig nem sikerült dűlőre jutni a PSG vezetőségével.