Musorujsag
Élő Eredmények

Mourinho finoman beszólt a Real Madridnak Bale gólja után

Mourinho finoman beszólt a Real Madridnak Bale gólja után

m4sport.hu/Record
Az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Tottenham Hotspur 2-1-re verte a Brightont, a Real Madridtól kölcsönvett Gareth Bale első góljával, amióta visszatért a Spurshöz. José Mourinho, a londoniak portugál menedzsere azonnal megragadta az alkalmat, hogy odabökjön egyet a spanyol bajnoknak és edzőjének, Zinedine Zidane-nak.

A Real Madridban a walesi támadónak Zidane kezei alatt nem volt sok esélye, hogy a csapatba kerüljön, ezért jól is jött Bale-nek a lehetőség, hogy ha kölcsönben is, de visszatérjen a Tottenhambe, ahonnan a madridi klub 2013-ban leigazolta.

Mourinho meglátta a lehetőséget a Realban mellőzött játékosban, aki sok kritika ért Spanyolországban, habár sokat tett a klubért. A portugál szakember számára érthetetlen, hogy miért nem játszhatott Bale olyan sokáig a királyiaknál, de ennek legalább ő arathatja le a babérjait.

„Nagyon örülök neki. Amikor lesz szabad öt percem, megnézem a Real Madrid oldalát, hogy mit írnak most róla” – mondta finom cinizmussal Mourinho, aki pályafutása során szintén megfordult a spanyol klubnál.

A Spurs szeptember 19-én egyezett meg Bale kölcsönvételéről a Real Madriddal. A walesi kisebb sérüléssel érkezett Londonba, de hamar beilleszkedett, a Brighton ellen pedig megszerezte első gólját, amely három pontot ért a csapatnak, amely jelenleg a Premier League második helyén áll. Az már külön pikantéria, hogy a gólpasszt adta neki, aki egy napon érkezett a Tottenamhez Bale-lel, ugyancsak a Realtól.

Mourinhónak mindeddig mindeddig csalódnia kellett, a Real semmit nem írt Bale góljáról, inkább a soron következő, Inter ellni Bajnokok Ligája mérkőzésére koncentrál, amelyet kedden este rendeznek.

Borítókép: Jose Mourinho szokás szerint reklamál valamiért EPA/Julian Finney

További tartalmak