Musorujsag
Élő Eredmények

Roy Keane újabb kemény kritikát fogalmazott meg a Manchester Uniteddel szemben

Roy Keane újabb kemény kritikát fogalmazott meg a Manchester Uniteddel szemben

m4sport.hu/Sky Sports
A Manchester United legendás középpályása, Roy Keane csalódottan beszélt volt csapatáról, amely a hétvégén az Old Traffordban kapott ki 1-0-ra az Arsenaltól, ezzel a méltatlan, 15. helyen áll a Premier League-ben.

Egészen kaotikus, kiszámíthatatlan a Manchester United teljesítménye a szezonban. A bajnokságban a 15. helyen áll, a Bajnokok Ligájában viszont hibátlan mutatókkal áll csoportja élén. Ugyanúgy képes átgázolni a Newcastle csapatán egy 4-1-es győzelemmel, vagy a Gulácsi Péterrel és Orbán Willivel felálló Leipzigen egy könnyed 5-0-val, ahogyan beleszaladhat egy 6-1-es vereségbe a Tottenhamtől, ráadásul hazai pályán.

Az Old Traffordot említve meg kell hegyezni, hogy a bajnokságban négy hazai mérkőzésén összesen egy pontot tudott begyűjteni a csapat és csupán kétszer talált az ellenfelek hálójába. Az Ágyúsok elleni vereség azért is fájdalmas a csapat híveinek, hiszen 2006-ban történt utoljára, hogy a United kikapott a londoniaktól az Álmok Színházában.

Az, hogy ezzel a vereséggel tovább süllyedt a tabellán komoly aggodalomra adhat okot, Keane pedig, aki ezer szállal kötődik a klubhoz nem is rejtette véka alá véleményét a Sky Sports kommentátoraként.

„Mondjuk úgy, hogy úgy nézett ki, befordulhatnak a célegyenesbe (hogy felzárkózzanak az elithez), de úgy néz ki, hogy ez a világ létező leghosszabb célegyenese” – kezdte mondandóját Keane, aki abban látja a legnagyobb problémát, hogy nincsenek vezéregyéniségek a csapatban.

„Nem látok olyan férfiakat, akikkel együtt küzdenék a lövészárokban. Olyanokat, akikben bízhatnék. Az isten segítsen meg bennünket. Hiányzik az energia, a lelkesedés, de mindenekfölött a minőség. A második félidőben komolyan elkezdtem aggódni, mert láttam egy csapatot, amelyből teljesen kikopott a minőség és a karakter. A játékosok teljesítménye nagyon-nagyon rossz volt. Egyetlen vezért sem látok ebben a csapatban” – mondta aggodalmasan a United-legenda.

A Manchester United következő mérkőzését Törökországban játssza a sereghajtó Basaksehir otthonában, a Bajnokok Ligája H csoportjában.

Borítókép: Roy Keane (Forrás: Manchester Evening News)

További tartalmak