Musorujsag
Élő Eredmények

Guardiola azért szurkol, hogy Messi a Barcánál fejezze be

Guardiola azért szurkol, hogy Messi a Barcánál fejezze be

BBC
Pep Guardiola, a Manchester City edzője ismét leszögezte, annak örülne leginkább, ha Lionel Messi maradna az FC Barcelonában.

„Ezerszer elmondtam már: mint rajongó azt szeretném, ha Messi ott fejezné be a pályafutását”idézi a BBC a katalán menedzsert, aki diplomatikusan magyarázta meg miért ilyen nagyvonalú korábbi klubjával. „Nagyon hálás vagyok a Barcelonának. Az akadémián, játékosként és edzőként is mindent megadtak nekem.”

Guardiola 2008 és 2012 között dolgozott együtt Messivel a Barcánál. Aztán a nyáron úgy tűnt Manchesterben újra egymásra találhatnak, hiszen a játékos bejelentette távozási kérelmét, amit Josep Maria Bartomeu elnök elutasított. Azóta lemondott, de – a héten újabb kifakadással jelentkező – Messivel továbbra sem tudni, mi lesz, és az új elnök megválasztásáig aligha tisztázódik a jövője, így újból és újból felvetődik a pletyka a Citybe igazolásáról.

„A szerződés szezon végén lejár, nem tudom mi jár majd a fejében” – zárta rövidre a kérdést a tréner azzal, hogy Messi jelenleg a Barca futballistája. A minap szerződést hosszabbító Guardiola inkább csapatára, és az előttük álló feladatokra koncentrál, más egyébbel nem kíván foglalkozni.

További tartalmak