Musorujsag
Élő Eredmények

A Milan 10 év után bajnokit nyert Nápolyban és maradt a tabella élén

A Milan 10 év után bajnokit nyert Nápolyban és maradt a tabella élén

MTI
Az AC Milan 3-1-re nyert Nápolyban az olasz labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának zárómérkőzésén vasárnap, így visszavette helyét a tabella élén.

Az összecsapáson Zlatan Ibrahimovic a 20., majd az 54. percben is eredményes volt, hazai részről a 63. percben Dries Mertens csökkentette a különbséget. Két perccel később azonban megfogyatkozott a Napoli – Tiemoué Bakayoko kapta meg a második sárga lapját -, amelynek nem sikerült egyenlítenie. A vendégek viszont a hajrában növelni tudták előnyüket, Jens Hauge a 95. percben talált be a hazai kapuba.

A Milan ezt megelőzően 2010 októberében tudott nyerni Nápolyban, akkor 2-1-re. A bajnoki idényben így a továbbra is veretlen milánói együttes a hatodik győzelmét aratta, vendégként mind a négy találkozóját megnyerte.

A Sassuolo kétgólos győzelmet aratott a Verona vendégeként. A Sassuolo a milánói piros-feketékkel, illetve a címvédő Juventusszal egyetemben még veretlen a Serie A mostani idényében.

Az előző idényben Európa-liga döntős Internazionale úgy nyert otthon 4-2-re a Torino ellen, hogy a 62. percben még kétgólos hátrányban volt.

A Benevento 1-0-ra nyert a Fiorentina otthonában. A vendégek Riccardo Improta góljával tudtak sorozatban négy elveszített Serie A-mérkőzés után ismét győzni.

További tartalmak