Musorujsag
Élő Eredmények
 

Tovább sokasodtak a Barca problémai

FC Barcelona
Nem elég, hogy az Atlético Madrid ellen újabb vereséget szenvedett a spanyol bajnokságban, még két védőjét, Gerard Piquét és Sergi Robertót is elvesztette sérülés miatt az FC Barcelona.

Mint írtuk, megtört Diego Simeone átka az Atlético élén, amely több mint tíz év után tudta legyőzni a katalán együttest.

Utóbbit ráadásul további veszteségek is érték szombat este. Az egyaránt lecserélt Piquére és Robertóra is kihagyás vár, holott már egyébként sem állt rendelkezésre Ansu Fati, Sergio Busquets, Samuel Umtiti és Ronald Araújo sem.

Piquének részlegesen elszakadt a szalagja a jobb térdében (és a felvételek alapján mondhatni, még olcsón megúszta), így lényegében Clement Langlet maradt az egyetlen bevethető klasszikus középső védő a keretben. Hogy a világbajnok bekk mikor térhet vissza, egyelőre kérdéses.

Robertónak a jobb combcsontja repedt meg, ami két hónapos pauzával jár.

Azaz sokasodnak a problémák a Barcelonánál, az 1991/92-es szezon óta nem kezdett ennyire rosszul – nyolc meccs után 11 ponttal áll –, Lionel Messi körül nyári, elutasított távozási kérelme óta nincs nyugalom, ami a teljesítményén is meglátszik.

A Bajnokok Ligájában viszont már a következő fordulóban továbbjuthat a csoportból, melyben a Ferencváros is szerepel, amennyiben kedden ismét nyer a Dinamo Kijev ellen.

További tartalmak