×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája Külföldi bajnokságok

Sajtóinformációk szerint már nem Tuchel a PSG edzője, Pochettino érkezik

A Bild értesülései szerint távozik Tomas Tuchel vezetőedző a PSG-től, és Mauricio Pochettino veszi át a helyét.

A német lap arról ír, hogy Leonardo, a párizsiak sportigazgatója szerda este, a Strasbourg 4-0-s legyőzése után közölte a német edzővel, hogy fél évvel szerződése lejárta előtt elválnak az útjaik. A vezető és a tréner között állítólag folyamatosak voltak a sportszakmai viták.

A hivatalos bejelentéssel még azért várnak, mert Tuchel ügyvédei még egyeztetnek a részletekről. A döntés természetesen befolyásolja Lőw Zsolt sorsát, hiszen hívására a kezdetektől stábja fontos tagja volt az utóbbi időben vezetőedzői kihívásokon gondolkodó magyar edző.

Az RMC Sport úgy tudja, a jelenleg csapat nélküli Mauricio Pochettino veszi át a PSG irányítását, amelyet játékoskorában már szolgált.

FRISS:

A mindig jól értesült Fabrizio Romano is Pochettino érkezését valószínűsíti. A L’Équipe már tényként közli a megállapodást.

A bajnokságban címvédő együttes aűjelenleg harmadik a tabellán, ám mindössze egy pont a lemaradása az előtte álló Lyon és Lille párosához képest. A Bajnokok Ligájában a Barcelonával találkozik a nyolcaddöntőben.

További hírek