Musorujsag
Élő Eredmények

Messi sérült, nem lép pályára a Real Sociedad ellen

Messi sérült, nem lép pályára a Real Sociedad ellen

m4sport.hu/Marca
A Barcelona legnagyobb sztárja, Lionel Messi nem lép pályára a szerda esti spanyol Szuperkupa-elődöntőben a Real Sociedad ellen, mert fájdalmat érez a combjában.

A katalánok szerda délelőtti edzésén még részt vett a csapat többi tagjával, de idő előtt az öltözőbe vonult, amitől rögtön elkezdtek aggódni a Barcánál. A közös gyakorlás után azonnal megvizsgálták és az orvosok azt javasolták, hogy hagyja ki a baszkok elleni mérkőzést annak reményében, hogy vasárnap már pályára léphet, amennyiben nyernek este a Sociedad ellen.

A Granada elleni hétvégi bajnokin (4-0) is érezte a duplázó Messi, hogy valami nincs rendben, ezért bő egy óra játék után cserét kért az edzőtől Ronald Koemantól. A Marca beszámolója szerint arra panaszkodott, hogy szúrást érez a combja hátsó részén.

Először nem tartottak nagyobb problémától a Barcelonában, a mérkőzés utáni első edzésen a csapattal tartott és a szuperkupára induló keretbe is nevezték. A keddi edzésen aztán újra érezte a fájdalmat, másnap pedig egyértelműen kiderült, jobb pihentetni Messit.

Sosem jön jól egy sérülés egy játékos és egy csapat életében, de Barcelonában most azért bosszankodnak, meg az elmúlt időszakban egyre jobb és eredményesebb játékot mutattak a gránátvörös-kékek, többek között annak köszönhetően, hogy Messi a régi énjét idézi. A Granada elleni két gólja mellett azt is lehetett látni rajta, hogy a nehéz nyár után újra élvezi a játékot.

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: EPA/Rafa Alcaide)

További tartalmak