Egy korábbi MU-csatárral pótolná Agüerót a City

Lukaku nem az MU-ban volt élete formájában, de az Interben roppant gólerősen játszik.

BRITAIN SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
A Manchester City jelenleg a negyedik helyen áll az angol labdarúgó-bajnokságban. Biztos, hogy a hátralévő fordulókban nem a dobogóért, sokkal inkább a Premier League elsőségért fog küzdeni, miközben már most a nyári erősítéseken dolgoznak.

Brit lapinformációk szerint a nyáron, hozzávetőlegesen 250 millió eurót szánnának új játékosokra. Ezért az összegért egy csatár, egy balhátvéd és egy védekező középpályás érkezne a klubhoz - írja a The Telegraph.

Elsősorban gólerős támadót szeretnének venni, mert Sergio Agüero szerződése a szezon végén lejár, míg Gabriel Jesus utolsó tíz meccsén csak egyszer talált be. A lap szerint a City elsősorban Lukakut akarja az elmúlt hónapokban többnyire sérült és a Barcelona által is csábított argentin helyére, ami minden bizonnyal komoly visszhangot váltana ki Manchester másik felében.

A belga támadó ugyanis korábban játszott a Chelsea, a West Brom, az Everton csapatában, de Milánóba, jelenlegi klubjához épp a Manchester Uniedtő szerződött 2019-ben. A PL-ben 252 mérkőzésen 113 gólt szerzett, az Interben 73 meccsen 51 gólnál jár..

Rajta kívül még Benfica 21 éves támadója, Darwin Nunez jöhet szóba, valamint a Dortmund norvég támadója Erling Haaland, akit a City mellett a Barcelona, ​​a Real Madrid és a United is szívesen látna.