Musorujsag
Élő Eredmények

Lampard szerint „kicsit elkényelmesedtek” a jó szezonrajt után

Lampard szerint „kicsit elkényelmesedtek” a jó szezonrajt után

MTI
Aggódik csapatának teljesítménye miatt Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője, de igyekszik kezelni a rá és tanítványaira nehezedő nyomást, miután a Leicestertől elszenvedett kedd esti vereség nyomán a londoni együttes már csak nyolcadik az angol labdarúgó Premier League tabelláján.

A Chelsea kedden 2-0-ra kapott ki, így a legutóbbi nyolc bajnoki találkozójából ötöt elveszített, és egy döntetlen mellett csupán kettőt nyert meg.

„Egy jobban futballozó ellenfél vert meg minket, ők élesebbek voltak és többet is futottak mint mi, ők formában voltak, mi pedig nem” – summázta Lampard a meccsen látottakat, és hozzátette, aggódik, mert decemberben még jó helyzetben voltak, kettő ponttal lemaradva másodikként a PL-tabellán, aztán „lecsúsztak”.

„Talán túlságosan elégedettek voltunk az elért eredményekkel és egy kicsit elkényelmesedtünk. Ebből a helyzetből csak kemény munkával kerülhetünk ki” – jelentette ki a Chelsea korábbi középpályása, akinek edzői alkalmasságát egyre gyakrabban éri kritika.

„Ennél a klubnál magasak az elvárások, és ha úgy teljesítünk, mint mostanában, akkor teljesen érthető, hogy az emberek kérdéseket fogalmaznak meg” – nyilatkozta Lampard, és hangsúlyozta, annak tudatában vállalta el a Chelsea irányítását, hogy tudta, lesznek nehéz időszakok.

„Küzdenünk kell, mert december közepén minden rózsás volt, most pedig már egyáltalán nem annyira rózsás. Ugyanakkor jól kezelem a nyomást” – emelte ki a 42 éves szakember.

További tartalmak