Musorujsag
Élő Eredmények

Az angol másodosztályból igazolhat középső védőt a Liverpool

Az angol másodosztályból igazolhat középső védőt a Liverpool

m4sport.hu
Az üzletet gyorsan nyélbe kell ütni, mert hétfő éjfélkor lejár az átigazolási szezon.

A címvédő Liverpool 3-1-re nyert a West Ham United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Pool védelménk közepén Jordan Henderson és Nathaniel Phillips játszott.

Az eredetileg középen számításba vehető játékosok közül Joel Matip csatlakozott az egyaránt sérült Virgil van Dijkhoz és Joe Gomezhez, valamint az elmúlt időszakban középpályásból védővé váló, de szintén sérült Fabinhóhoz.

Mivel az átigazolási szezon hétfőn éjfélkor lejár, Jürgen Kloppnak sürgősen szüksége van egy középső védőre. Brit lapinformációk szerint a 25 éves Ben Davies 2 millió fontért érkezhet a másodosztályú Preston csapatából. A szezon végén lejárna a szerződése, így viszonylag olcsón juthat a játékoshoz a Pool.

Davies több mint 140 meccset tudhat maga mögött a prestoni csapatban, korábban kölcsönben játszott a York, a Tranmere, a Southport, a Newport County és a Fleetwood együtteseiben is. A Premier League-ben még nem szerepelt. Várhatóan hétfőn orvosi kezelésen vesz részt a Liverpoolnál.

A 185 centis, bal lábas játékos bal oldali középső védőként szerepel leggyakrabban. Ebben a szezonban 19 alkalommal lépett pályára a Prestonban, szombaton 90 percet játszott a Sheffield elleni vereség alkalmával. Cserébe a Liverpool 19 éves holland védője, Sepp van den Berg kölcsönbe a Prestonhoz kerül.

További tartalmak