Merson: A Barcának már holnap szerződtetni kéne Grealisht, kerüljön bármennyibe is

Az Arsenal korábbi angol válogatott játékosa, a jelenleg újságíróként dolgozó Paul Merson szerint a Barcelonának sürgősen le kéne igazolnia az Aston Villa középpályását, Jack Grealisht.

Merson annak kapcsán szólalt meg a témában, hogy a katalánok a múlt héten megalázó, 4-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Paris Saint-Germaintől a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők első meccsén.

Az egykori angol válogatott középpályás úgy véli, az Aston Villa 25 éves karmestere megoldást jelenthet a Barcelonára problémáira.

„Úgy hiszem, a posztján a világelithez  tartozik. Minden tiszteletem az Aston Villáé, de ha Grealish előre akar lépni a karrierjében és trófeákat nyerni, akkor el kéne mennie. Ha pedig egy topcsapat vezetőedzője lennék, akkor 130-150 millió eurót sem sajnálnék érte. A Barcelona helyében már holnap reggel szerződtetném, kerüljön bármennyibe is. Ez a srác felpezsdítené a Camp Nout” – nyilatkozta Merson a Sky Sportsnak.


Grealish valóban sziporkázik a mostani szezonban, 23 tétmeccsén 7 gólt és 12 asszisztot jegyez, piaci értékét a Transfermarkt 50 millió eurón jegyzi.