Messi vagy Ronado? A United védőjének szemében más a tökéletes futballista

A Manchester United 26 éves védője, Eric Bailly egy podcasten mondta el, hogy véleménye szerint ki a világ legjobb labdarúgója. Az állandó példaként említett Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo fel sem merült benne, pedig utóbbi korábban a Vörös Ördögöknél és megfordult.

Eric Bailly (jobbra) és Juan Mata (Fotó: EPA/Michael Regan)
„Engem világéletemben Sergio Ramos inspirált. Már régóta csodálom őt mindazért, amit tett a labdarúgásért és azért is, hogy még mindig a legmagasabb szinten képes teljesíteni. Számomra ő mindenidők egyik legnagyobb játékosa” – mondta az elefántcsontparti hátvéd a spanyol Guillem Balague podcastjén a Youtube-on.

Bailly tisztában van, hogy az elmúlt években szinte mindenki azon vitatkozott, hogy vajon Messi vagy Cristiano Ronaldo-e a legjobb. Tiszteli őket, megérti, ha sokan példaképként tekintenek rájuk, de ő akkor is a Real Madrid kapitányát tartja a tökéletes labdarúgónak.

Sergio Ramos (Fotó: EPA/Jorge Zapata)


„Mindenkinek meglehet a maga véleménye, de nekem Sergio Ramos a tökéletes példakép. Szóval, ha megkérdezik tőlem, hogy Messi vagy Ronaldo-e a legjobb, gondolkodás nélkül vágom rá, hogy Ramos” – osztotta meg – talán váratlan – véleményét a MU-védő.