Musorujsag
Élő Eredmények

Haaland komoly gyomrossal kínálta meg a Chelsea-t

Haaland komoly gyomrossal kínálta meg a Chelsea-t

m4sport.hu | Pollák Márton
A jövő nagy csatártehetsége, a napjainkban is gólt gólra halmozó Erling Haaland egy egyszerű, ám annál fájdalmasabb ok miatt nem kíván a londoni Kékekhez igazolni.

Bár német források szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics kecsegtető ajánlatot tenne a Dortmundnak a jelenleg Transfermarkt által 110 millió euróra taksált norvég csatárért, mely tetszene is a Ruhr-vidékieknek, mégis úgy fest, az angol klub álmai szertefoszlanak.

Ügynöke szerint a 20 éves gólzsák szerződtetését csupán 10 klub engedhetné meg magának, ám maga Haaland csak 6 csapatban tudja elképzelni magát, a Chelsea pedig nincs köztük.

Thomas Tuchel vezetőedzőnek másik csatárt kell kiszemelnie (Fotó: EPA/ROBERT GHEMENT)

A SportBild úgy tudja, Haaland a Dortmundból már egy abszolút topcsapatba kíván igazolni, Thomas Tuchel együttesét pedig egész egyszerűen nem tartja annak – a Chelsea 26 bajnokit követően 5. a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában pedig 1-0-s előnyről várja az Atlérico Madrid elleni nyolcaddöntő londoni visszavágóját.

De nemcsak a londoni klub kapott kijózanító pofont, hanem a Bayern München is, ugyanis a német rekordbajnok sem szerepel a norvég csatár terveiben (a Bundesliga és a Bajnokok Ligája címvédője vélhetően a Dortmunddal való rivalizálás miatt nem opció a játékosnak, vagy nem akar a Bundesligában ragadni), aki a Liverpoolban, a Manchester Cityben, a Manchester Unitedben, a Barcelonában, a Real Madridban és a Juventusban tudja elképzelni magát.

Haaland ipari mennyiségben termeli a gólokat, minden sorozatot figyelembe véve 27 találatot (és 8 asszisztot) jegyez.

További tartalmak