Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic késésben volt, felpattant egy Milan-szurkoló motorjára – videó

Ibrahimovic késésben volt, felpattant egy Milan-szurkoló motorjára – videó

m4sport.hu
Élete egyik legizgalmasabb napját köszönheti szerencsés és szerencsétlen véletlenek sorozatának egy Milan-szurkoló, akinek az autópályán dugóba került Zlatan Ibrahimovic volt az utasa csütörtökön.
fotó: EPA/ETTORE FERRARI

Az AC Milan sérüléssel bajlódó csatárának a Sanremói dalfesztiválon volt jelenése, de késésben volt egy autópályán történt baleset miatt. Más megoldást nem látva kiszállt autójából és leintett egy motorost, aki nem mellesleg Milan-szurkoló is volt, és megkérte, húzza ki a slamasztikából.

Ibra a fesztivál színpadán mesélte el a történetet.

„Három órát vesztegeltünk a dugóban, így megkértem a sofőrömet, nyissa ki az ajtót. Leintettem egy motorost és megkérdeztem tőle, el tudna-e vinni Sanremóba. Szerencsére Milan-drukker volt. Amikor odaértünk, bevallotta, ez volt az első útja autópályán.”

„Tudom, hihetetlenül hangzik a sztori, ezért is készítettem egy videót, különben senki nem hitt volna nekem” – mesélte.


„Túl nagy rizikót vállaltam? Lehet, de sosem féltem kockáztatni és nem volt más esélyem, hogy időben megérkezzek. Csak a sofőr és egy barátom látta a jelenetet, a biztonság kedvéért adtak GPS-követőt.”

Ibra és segítője, akit Francónak hívnak, 60 km-t utaztak együtt a motoron. Egy rádiónak ő is elmesélte, hogyan élte meg a nem mindennapi történetet.

„Éppen hazafelé tartottam, amikor két férfit láttam egy fekete autó mellett, egyikük nagyon hasonlított Ibahimovicra. Amikor az autó mellé értem, megkérdezték, el tudnám-e vinni Ibrahimovicot Sanremóba.”

„Volt nálam még egy sisak az ülés alatt, de indulás előtt még felhívtam a feleségemet, hogy elmondjam neki, ki készül felülni a motoromra. Nem hitt nekem.”

„Hétvégi motoros vagyok, ez volt az első utam autópályán. Ibra át akarta venni a kormányt, de mondtam neki, én vezetek. Közös fotóra a sietség miatt nem maradt idő, de megígérte, hogy küld nekem egy mezt.”

További tartalmak