Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp: Nincs szükségem olyan játékosokra, akik itt hagynának a nehéz időkben

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp szerint kulcsemberei akkor sem hagynák el a klubot, ha a csapatnak nem sikerülne az első négyben végezni a Premier League-ben.

Finoman szólva sincs jó passzban a bajnoki címvédő, amelynek eddig pocsékul alakul a 2021-es év: 11 PL-meccsből 7-et elvesztett a csapat (7 vereség, 3 győzelem, 1 döntetlen), ráadásul sorozatban 5 bajnokit bukott a szentélynek számító hazai pályán, az Anfield Roadon – ilyen még sosem volt korábban a klub történetében.

Klopp együttese 29 fordulót követően csupán hetedik az angol élvonalban (az első négy jut a BL-be), a német tréner azonban a pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, nem aggódik a klub és a csapat jövőjéért.

„Nehéz helyzetben vagyunk, de ez a klub nem fog mindig kimaradni a Bajnokok Ligájából. A jelen helyzetünk semmit nem jelent a jövőre nézve. A klub és a csapat is jó kezekben van, és jobb helyzetben vagyunk, mint sok más egyesület” – olvasható a Goalon.

Klopp szerint attól sem kell tartani, hogy a kulcsemberek távoznának a csapattól.

„Nincs szükségem olyan játékosra, aki azért távozna vagy nem igazolna hozzánk, mert a következő szezonban nem szerepelünk a BL-ben. Mi hűségesek vagyunk a labdarúgóinkhoz, én pedig elég jól ismerem őket ahhoz, hogy tudjam, senki nem akar majd itt hagyni bennünket.”

További tartalmak