Musorujsag
Élő Eredmények

„Sosem láttam még annyira rosszul edzeni valakit, mint Hazard”

„Sosem láttam még annyira rosszul edzeni valakit, mint Hazard”

m4sport.hu
John Obi Mikel, a Chelsea labdarúgócsapatának ikonja a The Athleticnek adott interjújában őszintén beszélt arról, hogy mit tapasztalt Eden Hazard-tól, amikor mindketten a londoni alakulatnál játszottak.
Korábbi csapattársa szerint Eden Hazard nem szeretett edzeni (Fotó: EPA/Peter Powell/Pool)

A 33 esztendős nigériai középpályás 2006 és 2017 között összesen 372 mérkőzésen lépett pályára az angol klub színeiben, amelynél 2012 nyarától a csapattársa volt Eden Hazard, aki azóta már a Real Madridnál játszik – ám kis túlzással többet sérült, mint egészséges.

John Obi Mikel a The Athleticnek adott interjújában arról beszélt, hogy a belga szupersztár nem épp arról volt híres, hogy óriási elánnal készülne hét közben.

„Mindig is azt mondtam, hogy Eden a világ egyik legtehetségesebb játékosa, akinél minden adott volt – megvolt a tempója, az ereje, a gyorsasága és a technikája is. Ott volt Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött, de csak akkor, amikor tényleg annyira jó akart lenni. Elképesztő játékos volt. Sokszor mondogatta is, hogy Messivel azonos szintre talán nem kerülhetne, mivel az argentin nem evilági lény, de CR szintjére el tudna jutni, sőt, talán még jobbá is válhatna. Ezeket ő mondta, a saját szájával. De nem szentelt mindent a játéknak. Nem edzett nagy elánnal, igazából nem is találkoztam olyannal, aki Hazard-nál rosszabbul tréningezett volna” – idézi a portál Obi Mikelt.

„Mivel nagyon jó játékos volt, senki sem szólt semmit. A hétvégén fogta magát és megnyerte nekünk a meccset, de hétfőn és kedden olyan volt, mintha ott sem lenne az edzéseken. Csak állt és sétálgatott. A többiek egymást rugdosták, üvöltöztek a felkészülési meccseken, tőle semmi ilyesmit nem lehetett tapasztalni. A tétmeccseken viszont meg csak annyit láttál, hogy mennyire jó.”

További tartalmak