Musorujsag
Élő Eredmények

A Juventus, a Liverpool és a Roma is vinné a Real Madrid védőjét – sajtóhír

A Juventus, a Liverpool és a Roma is vinné a Real Madrid védőjét – sajtóhír

AS
Spanyol sajtóértesülések szerint több európai élcsapat is szerződtetné Nacho Fernándezt, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgóját.
Nacho Fernández jövője egyelőre bizonytalan a Real Madridnál (Fotó: MTI/AP/Luca Bruno)

A 31 esztendős középhátvéd szerződése 2022 nyarán jár le a madridiaknál, ám annak ellenére, hogy Zinédine Zidane vezetőedző határozottan azt szeretné, hogy maradjon, Nacho Fernández egyelőre még csak stabil kezdőnek sem számít az alakulatnál – noha az elmúlt nyolc bajnokiját végigjátszotta, a védő ebben a szezonban eddig ezekkel együtt is csak húsz mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1707 játékpercet tud felmutatni.

A madridi székhelyű AS úgy tudja, hogy a 22-szeres spanyol válogatott hátvéd hosszabbítana a Realnál, a klub ugyanakkor egyelőre nem jelezte, hogy mi a terve a játékossal a jövőben. A portál szerint ha Nachóval nem hosszabbít hamarosan a vezetőség, akkor több európai élklub megkeresésével is számolnia kell – az AS szerint a Juventus és a Roma például már kétszer is érdeklődött a spanyoloknál a játékos miatt, a Liverpool pedig a védelmében tapasztalható sérüléshullám után gondolkozott el azon, hogy megszerezze Nachót.

A középen és szélen is bevethető védő játékjogát a transfermarkt.de piaci portál 10 millió euróra becsüli.

További tartalmak