Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo szerint egész Portugáliát megbántották a meg nem adott góljánál

Ronaldo szerint egész Portugáliát megbántották a meg nem adott góljánál

mti
Dühösen és elkeseredetten fogadta Cristiano Ronaldo, a portugálok csapatkapitánya, hogy egy meg nem adott gól miatt csapata csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbiában a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében.

Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben Belgrádban, de a hazaiak kiegyenlítettek. A hosszabbítás harmadik percében aztán Ronaldo egy előreívelt labdát kapásból elgurított a kifutó kapus mellett, és a labda – a televíziós felvételek tanúsága szerint – teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mielőtt a visszafutó Stefan Mitrovic kirúgta.

A portugálok ünnepelni kezdtek, a holland játékvezető, Danny Makkelie azonban továbbot intett, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló Ronaldónak. Mivel nem állt rendelkezésre videobíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet.

A portugálok 36 éves ásza a lefújás után mérgesen a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját, és az öltözőbe viharzott. „Egy egész nemzetet bántottak meg ma este. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Portugália csapatkapitánya lehetek, és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással” – fejtette ki később a közösségi oldalán,

Két forduló után az A csoportban az éllovas Szerbiának és Portugáliának is négy pontja van.

További tartalmak