Musorujsag
Élő Eredmények

Laporta komolyan gondolja – Barcelonában látták Raiolát és Haaland édesapját

Laporta komolyan gondolja – Barcelonában látták Raiolát és Haaland édesapját

m4sport.hu
Spanyolországi sajtóértesülések szerint Barcelonában tartózkodik Mino Raiola játékosügynök és Erling Haaland édesapja. Ennek apropója minden bizonnyal a szupertehetség esetleges klubváltása lehet…
Erling Haaland valóban Barcelonában köt ki? (Fotó: EPA/LARS BARON / POOL)

Elsőként a katalán Sport számolt be róla, miszerint Raiola és Alf Inge Haaland magángépe csütörtök reggel landolt az El Prat repülőtéren – a portál állítása szerint a két úriembert egy sofőr várta, aki történetesen Joan Laportának, a Barcelona régi-új elnökének a biztonsági főnöke.

Mindössze néhány napja derült ki, hogy a jelenleg Borussia Dortmundot erősítő szupersztár, Erling Haaland lakást vásárolt Spanyolországban, a Cuatro pedig ennek kapcsán arról cikkezett, hogy a norvég gólzsák jelezte a távozási szándékát a BVB-nek. A néhány hete újra elnöknek választott Laporta pedig részben azzal kampányolt korábban, hogy amennyiben megszavazzák őt, akkor szerződteti Haalandot a katalánokhoz, így a klubváltás egyáltalán nem elképzelhetetlen.

A Sport információit megerősítette Fabrizio Romano olasz transzferguru is, aki hozzátette, hogy a támadó az elmúlt napokban valóban egyeztetett a Dortmunddal, így mostantól az élklubok között ténylegesen kezdetét veheti a verseny a 20 esztendős csillag kegyeiért.

További tartalmak