Musorujsag
Élő Eredmények

Fontos Juve-siker a Napoli elleni rangadón; hozta a kötelezőt az Inter

MTI
A listavazető Inter a Sassuolo, míg a címvédő Juventus a Napoli felett diadalmaskodott az olasz labdarúgó-bajnokság 3., illetve 28. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésein.
Cristiano Ronaldo ismét betalált (Fotó: EPA/FILIPPO VENEZIA)

Az Antonio Conte edzette milánóiak így már 11 forduló óta veretlenek, ezalatt ráadásul mindössze egy döntetlent játszottak. Az Inter góljain Romelu Lukaku és Lautaro Martínez osztozott. A Sassuolo vendégjátékára eredetileg március 20-án került volna sor, ám akkor a milánóiaknál négy játékos is pozitív koronavírustesztet adott, ezért a mérkőzést elnapolták.

A másik, korábbról elhalasztott összecsapáson a Juve Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala találataival kerekedett riválisa fölé.

A Juventus és a Napoli találkozóját eredetileg október 4-én kellett volna lejátszani, akkor azonban a dél-olaszok koronavírusos esetek miatt nem tudtak elutazni Torinóba. A találkozó három pontját 3-0-val a Juventusnak ítélte a szövetség, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) azonban a Napoli fellebbezésének helyt adva megváltoztatta a döntést és a találkozó lejátszására kötelezte a csapatokat.

Serie A
a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Juventus-Napoli 2-1 (1-0)
a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Internazionale-Sassuolo 2-1 (1-0)

További tartalmak