Musorujsag
Élő Eredmények

Karantén alatt gázolt biciklist, majd hajtott el a helyszínről a brazil csatár

Karantén alatt gázolt biciklist, majd hajtott el a helyszínről a brazil csatár

m4sport.hu
Megszegte a karanténszabályokat, karambolozott egy kerékpárossal, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről Luiz Adriano, a Palmeiras labdarúgója.
Luiz Adriano (Fotó: EPA/Noushad Thekkayil)

A négyszeres brazil válogatott csatár április elsején produkált pozitív koronavírustesztet, ezért karanténba kellett vonulnia. Ennek ellenére úgy döntött, hogy elviszi kocsival az édesanyját bevásárolni egy Sao Pauló-i szupermarketbe, ahonnan távozóban ugyanakkor elütött egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luiz Adriano #10 (@luizadrianinho) által megosztott bejegyzés

A 33 éves futballista – aki a Sahtar Donyeckben lett ismert játékos, egyebek mellett azzal, hogy 2014 őszén öt gólt szerzett a BATE elleni BL-meccsen, majd másfél szezont eltöltött a Milanban is – a közösségi oldalán kért elnézést a történtekért. Azzal védekezett, hogy az édesanyja nem tud vezetni, ezért volt kénytelen megszegni a karanténszabályokat, továbbá hogy mindvégig az autóban maradt, és pont azért nem tudott segítséget nyújtani a pórul járt kerékpárosnak, mert fertőzöttként nem akart kiszállni.

További tartalmak