Musorujsag
Élő Eredmények

Koeman szerint Klopp tiszteletlen volt a Reallal

Koeman szerint Klopp tiszteletlen volt a Reallal

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Barcelona trénere védelmébe vette a Realt.

A Liverpool trénere a Real elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccsén elszenvedett 3-1-es vereséget követően úgy nyilatkozott, játékosai „nem tudtak felpörögni a Madrid hangulattalan edzőpályáján” – a Real a Bernabéu rekonstrukciója miatt a valdebebasi edzőkomplexumban található 6 ezer férőhelyes Di Stéfano Stadionban játssza mérkőzéseit.

A szombati El Clásico előtt a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman védelmébe vette az ősi riválist: „Amit Klopp mondott, az tiszteletlen egy olyan nagy klubbal szemben, mint a Real Madrid. Tisztelnünk kell azt a stadiont, amelyben a Santiago Bernabéu elkészültéig játszanak.” 

Ronald Koeman tiszteli a Real Madridot (Fotó: EPA/Javier Etxezarreta)

„A Real nyilván hozzá van szokva ehhez a pályához, míg az ellenfelek egy cseppet sem, de ez ilyen. Az viszont a madridi játékosoknak is kemény és új helyzet hogy nézők nélkül kénytelenek meccselni” – olvasható a holland mester nyilatkozata az Eurosporton.

A Real Madrid – Barcelona csúcsrangadót szombaton 21 órától rendezik, az összecsapás pedig az elmúlt évek legpikánsabb El Clásicója lehet, mert a két csapatot 29 fordulót követően csupán két pont választja el egymástól – a Barca 65-tel második, míg a Real 63-mal harmadik a tabellán.

További tartalmak