Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG rekordösszegért sem volt hajlandó eladni Neymart

A PSG rekordösszegért sem volt hajlandó eladni Neymart

m4sport.hu | Pollák Márton
A brazil klasszis korábbi ügynöke elárulta, a Real Madrid 2019-ben döbbenetes ajánlatot tett a Paris Saint-Germainnek.

Neymar 2017 nyarán máig rekordnak számító 222 milli euróért igazolt a Barcelonától a PSG-hez, ahonnan a francia bajnokság alacsonyabb színvonala miatt idővel távozni szeretett volna, a Real pedig 2019-ben nem akármilyen ajánlattal csábította vissza a La Ligába.

„Akkor közel állt hozzá, hogy Madridba szerződjön. Florentino Pérez (a klub elnöke) elmondta, hogy 300 m illió eurót ajánlottak Neymarért, ám a PSG tulajdonosa, Nasszer al-Khelaifi visszautasította a rekordajánlatot, mondván 1 milliárd euróért sem válnának meg tőle” – nyilatkozta Ribeiro a L’Équipe-nek.

A téma nem véletlen merült föl, ugyanis Neymar szerződése 2022 nyarán lejár, s mivel állítólag a PSG-vel megrekedtek a tárgyalások, a hírek szerint újra felmerült, hogy visszatérne a Barcelonába, hogy együtt játszhasson Lionel Messivel – ezzel a PSG döntéskényszerbe kerül, hiszen ha most nem adják el, 2022 nyarán ingyen távozna, ami még a dúsgazdag párizsiak esetében is luxus lenne.

Ribeiro azonban hozzátette, kétli, hogy a PSG-n kívül bármelyik klub megengedhetné magának Neymart.

„Boldog a PSG-nél. Egyetlen másik egyesület sem szolgálhat azzal, mint a Párizs. a Realnak anyagi gondjai vannak, a Barcelonánál meg még rosszabb a helyzet. Olaszország kizárva, és a United, City kettőst sem érzem befutónak. Neymar jól él Párizsban, kiváló csapatban játszik. A mostani szezonban Bajnokok Ligáját nyernek, Neymar pedig aranylabdás lesz” – szólt a jóslat.

További tartalmak