Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo ezúttal a mezét vágta a földhöz

Cristiano Ronaldo ezúttal a mezét vágta a földhöz

m4sport.hu/Gazzetta dello Sport
Egyre feszültebb a hangulat Cristiano Ronaldo körül Torinóban. A Juventus portugál támadója a Genoa ellen 3-1-re megnyert mérkőzés után dühösen hagyta el a pályát. Miközben levonult, levette a mezét és a földhöz vágta.

A Gazzetta dello Sport számolt be arról, hogy a fontos győzelem ellenére Ronaldo dühösen ment le a gyepről. Amint meghallotta a játékvezető hármas sípszavát, azonnal levette és a földhöz vágta a mezét, amelyet az egyik élelmes labdaszedő azonnal magához vett.

A Genoa elleni bajnokin csak kapufáig jutott, gólt nem szerzett. Olasz beszámolók szerint a második félidőben végig idegesnek tűnt a portugál azért, mert a csapattársai nem passzoltak neki.

Ezért viharzott le a pályáról, majd szemtanúk szerint az öltöző felé közelítve többször bokszolt a falba. Villámgyorsan lezuhanyozott és csendben elhagyta a stadiont. Senkihez nem szólt.

Az eset után felerősödtek a spekulációk az országban, hogy vajon azért ilyen, mert már tudja, hogy a szezon végén elhagyja a Juventust.

Nem egyedi eset Ronaldótól, hogy valamit a földhöz vág. Március végén, a portugál válogatott Szerbia (2-2) elleni vb-selejtezőjének hajrájában a csapatkapitányi szalagot vágta a földhöz, mert nem adták meg az egyébként szabályos gólját, amely győzelmet érhetett volna.

A Juventus egyik tudósítója, Romeo Agresti azt mondta az esettel kapcsolatban, hogy a portugál nem dobta a földre a Juve-mezt, hanem szándékosan a labdaszedőnek dobta, aki tudomása szerint elkérte tőle.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/ALESSANDRO DI MARCO)

További tartalmak