Musorujsag
Élő Eredmények

Egy meccsre tiltották el a bírónak beszóló Ibrahimovicot

mti
Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan labdarúgóját egy mérkőzésre szóló eltiltással, valamint 5000 eurós (1,8 millió forintos) pénzbírsággal sújtotta az olasz labdarúgóliga.
Zlatan Ibrahimovic (Fotó: EPA/Elisabetta Baracchi)

A Serie A kedden közölte a hétvégi bajnokin kiállított svéd támadó büntetését. Indoklásként kiemelték: a csatár szombaton a Parma elleni idegenbeli találkozó 60. percében provokatív magatartást tanúsított a játékvezetővel szemben, amiért piros lapot kapott. Azt azonban már nem hozták nyilvánosságra, hogy Ibrahimovic mit mondott a játékvezetőnek a 3-1-re megnyert összecsapáson.

A tabellán második milánói gárda szakvezetője, Stefano Pioli így nem számíthat a 39 éves támadó játékára vasárnap, amikor a tabellán 13. Genoát fogadják a 31. fordulóban.

Ibrahimovic kulcsembernek számít az AC Milanban, a bajnokságban 17 mérkőzésen 15-ször volt eredményes. Ebből tíz gólt még az őszi idényben szerzett, mind a hat mérkőzésén betalált az ellenfelek kapujába. A szezon tavaszi részében viszont 11 meccsen öt gól a mérlege, nyolcszor gólképtelennek bizonyult.

További tartalmak