Musorujsag
Élő Eredmények

Ez volt Hansi Flick utolsó BL-mérkőzése a Bayern Münchennel – Mätthaus

m4sport.hu
Lothar Mätthaus, a németek legendája meg van győződve róla, hogy a kedd esti, Paris Saint-Germain elleni összecsapás volt Hansi Flick utolsó BL-mérkőzése a Bayern München élén.
Hansi Flick (Fotó: EPA/Filip Singer/Pool)

A 60 esztendős ikon – aki jelenleg a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedik – biztos benne, hogy Hansi Flick a szezon végén elhagyja a bajorokat, és átveszi a német válogatott irányítását.

„Ez volt az utolsó BL-meccse a csapattal. Meg vagyok győződve róla, hogy a következő idényben már nem ő lesz a Bayern vezetőedzője. A német szövetség azt akarja, hogy Flick vegye át Joachim Löwtől a válogatottat, hosszú távon terveznek vele és már ajánlatot is tettek neki” – közölte Mätthaus.

„A Bayern másrészről érdeklődést mutatott Julian Nagelsmann iránt. Flick az Augsburg ellen irányítja utoljára az alakulatot.”

A tréner megállapodása 2023 nyarán jár le a bajor klubbal, ám mióta kiderült, hogy Löw az Európa-bajnokság után leköszön a válogatott éléről, a német sportsajtó biztosra veszi, hogy Flick veszi át a nemzeti együttest.

További tartalmak